Regio Zwolle


Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van 22 gemeenten en 4 provincies. In Regio Zwolle werken we bestuurlijk en ambtelijk samen op basis van regionale opgaven in een netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

De laatste ontwikkelingen

De Economic Board Regio Zwolle heefteen nieuwe voorzitter: Jelle Weever. Jelle Weever is directeur van het familiebedrijf Weever Groep uit Kampen. Na zijn periode als voorzitter van MKB-Nederland Regio Zwolle ziet Weever dit als een mooie nieuwe uitdaging en en kans om zijn inzet voor de regionale economie voort te zetten.
De Economic Board ziet dat de opgave aan aandacht wint in de regio. De komende 10-15 jaar hebben we nog belangrijke keuzes te maken over het benutten van ruimte en de locaties waar bedrijven zich kunnen vestigen.

Bekijk alle nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws en de ontwikkelingen van Regio Zwolle.

Agenda

Hiernaast vind je een overzicht van de aankomende evenementen en bestuurlijke overleggenen voor partners van Regio Zwolle. Klik op een activiteit voor meer details of klik de button hieronder om de volledige agenda te bekijken.

18
September
2024
Vergadering PHO Arbeidsmarkt
18
September
2024
Vergadering PHO Economie
18
September
2024
Vergadering PHO combinatie Arbeidsmarkt en Economie
27
September
2024
Vergadering Klankbordgroep Raden en Staten
1
October
2024
Vergadering Economic Board Regio Zwolle

Meerjarige agenda Regio Zwolle 2024-2028

Hier vind je een uitgebreid overzicht van de strategische koers en prioriteiten die de komende jaren de regio zullen vormgeven.